Print-on-demand is HOT!

Sven

Sven

WordPress developer / Marketeer

Als er iets op dit moment trending is, dan is het wel Print on Demand. Met print on demand verkoop jij online personaliseerbare items. Vervolgens besteed je de productie van deze items uit bij een bedrijf dat het produceert en vervolgens onder jouw webshop naam naar de eindklant stuurt. Super eenvoudig en je verdient nog eens een zakcentje bij, mits je hier de juiste marketing aan toevoegt.

Print on Demand is flexibel; je hoeft nou eenmaal geen voorraad aan te leggen en plaatst de opdracht alleen door wanneer je een bestelling hebt op je webshop. In verhouding is het natuurlijk iets duurder maar er vallen nog steeds uitstekende marges te pakken en het is exclusiever en een stuk sneller.

We gaan je eens uitleggen hoe het precies in elkaar steekt.. Print on demand (ook wel POD) houd in dat jij bij ons de taak kunt doorgeven om een ontwerp wat een klant via jou webshop heeft geüpload te laten produceren. Wij hebben standaard producten in ons assortiment, het enige wat jij met deze producten moet doen is verkopen.

Hoe je dit doet? Dat is jouw pakkie aan 😉! Je kunt dit doen via een webshop, mond op mond en noem maar op. Wanneer je een bestelling hebt ontvangen zet je deze door naar ons. Wij zenden vervolgens het pakket met daarop de naam van jouw webshop naar de eindklant. Zo weet de eindklant niet dat wij er tussen zitten.

Wij hebben in ons assortiment diverse producten zitten die jij kunt plaatsen op je webshop. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Rompertjes, T-shirts, Kindershirts, Mokken en nog veel meer. Mocht je overigens nog geen webshop hebben of wil je het complete assortiment inzien? Neem dan eens contact met ons op, wij laten dit graag aan je zien.

Wanneer je kiest om te starten met Print on Demand kun je er vanuit gaan dat wij artikelen na het doorgeven van de bestelling binnen maximaal 3 werkdagen toezenden. Wij hanteren zéér scherpe inkoopprijzen (waar de bedrukking bij-in zit) waardoor het interessant is om producten te verkopen.

En hoe ga je dan geld verdienen?

Je kunt het op diverse manieren opzetten. Verzin “winning” designs voor op shirts, rompertjes en mokken en plaats ze op je webshop. Wanneer deze in de smaak vallen bij mensen kun je ze aan de lopende band verkopen. Je kunt er ook voor kiezen om bezoekers op je webshop zelf items te laten ontwerpen. Het ontwerp wat er gemaakt is zet je vervolgens door naar ons.

Wij hopen je zo een duidelijk inzicht te hebben gegeven m.b.t. de mogelijkheden van Print on Demand. Mocht je nog vragen hebben of interesse hebben in een samenwerking, neem dan eens contact op.

Ontdek meer artikelen

Een webshop met WordPress

WordPress webshop WooCommerce Niet altijd wanneer men aan WordPress denkt is men op de hoogte van de mogelijkheden m.b.t. een webshop. Omdat

Wat is SEO en hoe werkt het?

Je hebt het vast al eens voorbij zien komen op het internet, de term SEO. SEO staat voor “Search Engine Optimization” en

Scroll naar boven