Een webshop met WordPress

Sven

Sven

WordPress developer / Marketeer

WordPress webshop WooCommerce

Niet altijd wanneer men aan WordPress denkt is men op de hoogte van de mogelijkheden m.b.t. een webshop. Omdat WordPress in basislijnen voornamelijk gebruikt wordt voor informatieve websites of blogpagina’s legt men de link naar een webshop nog altijd vrij lastig. Met een webshop in WordPress i.s.m. WooCommerce til je de sales naar een hoger niveau. Webshops die wij bouwen scoren beter en zijn conversie verhogend.

Waarom is WooCommerce dan het meest gekozen webwinkel systeem? Waarom realiseert Freshmonks haar webshops in WooCommerce? Dat is simpel; wanneer je kiest WooCommerce dan kies je voor WordPress en daar zijn wij een KEI in. Er zijn erg veel redenen te noemen om te kiezen voor een webshop binnen WordPress. We sommen een aantal voordelen voor je op:

– 41% van de webshops zijn op basis van WooCommerce
– Alles is te personaliseren
– Eenvoudig zelf producten en teksten toevoegen
– Werken met max 3000 producten.

Wanneer je kiest voor Freshmonks als partner voor je webshop bieden wij je alle ondersteuning en realiseren wij de gehele huisstijl op maat. Zo ben je onderscheidend met een unieke website. Daarnaast bieden wij perfecte hosting waardoor de snelheid van je webshop altijd optimaal zal zijn. Snelheid is weer bepalend op welke posities je naar voren komt in Google. Op deze manier leveren wij ook een SEO vriendelijke webshop op: de juiste teksten, de juiste snelheid en de juiste technieken die de beste posities in Google gaan opleveren.

De koppelingen naar betaalproviders worden gelegd. Eventuele hulp bij updates bieden wij je aan en we bieden een brede ondersteuning aan voor je marketingactiviteiten. Door een optimale gebruikerservaring doen wij ons best om het conversiepercentage van de webshop zo hoog mogelijk te krijgen. Hoe hoger dit percentage hoe beter uiteraard.

Nog wat andere voordelen?

– Betalingen komen rechtstreeks op je rekening
– Hoog in Google met je nieuwe webshop
– Meldingen van nieuwe bestellingen
– Koppelingen naar partners als Sendcloud, PostNL pakketten etc.

Natuurlijk is iedere wens anders. Maar heeft u een wens voor een webshop die goed vindbaar zal zijn en max 3000 producten heeft? Dan bent u bij ons op het goede adres. Wij lanceren je webshop, helpen je bij vragen en gaan voor de beste posities in Google.

Ontdek meer artikelen

Print-on-demand is HOT!

Als er iets op dit moment trending is, dan is het wel Print on Demand. Met print on demand verkoop jij online

Wat is SEO en hoe werkt het?

Je hebt het vast al eens voorbij zien komen op het internet, de term SEO. SEO staat voor “Search Engine Optimization” en

Scroll naar boven