Opgeleverd werk

Sinds 2012 helpen wij klanten met het behalen van (online) successen. Van kleine MKB bedrijven, tot artiesten en van grotere bedrijven tot start-ups. Wij geloven niet in salespraatjes maar laten liever onze cases via deze weg aan de buitenweg zien, het resultaat spreekt voor zichzelf. 

Duncan Laurence

Website realisatie

Voor Duncan Laurence realiseerde wij een website nadat hij het Eurovisie Songfestival in 2019 won.

duncanlaurence.nl

Namengigant

Webshop realisatie

Voor een naambordje bij de voordeur moet je bij Namengigant.nl zijn. Wij realiseerde hun webshop.

Namengigant.nl

De Spekdonken

Website realisatie

Voor De Spekdonken in Vessem (Noord-Brabant) hebben wij een website gerealiseerd voor het bedrijf dat is opgericht in 2019.

de-spekdonken.nl

Boetiekhotel Azul

Website realisatie

Een website voor een nieuw hotel in Goedereede. Incl. een boekingsmodule. 

boetiekhotelazul.nl

Glasvezel Behangers

Webshop realisatie

De webshop van Glasvezelbehangers.nl was toe aan een update. De vorige webshop was moeilijk te bereiken via mobiele apparaten.

Glasvezelbehangers.nl

Smaak Lokaal

Website beheer / onderhoud

Voor deze horecagelegenheid in Gilze-Rijen onderhouden wij de website. Wij voeren op maandbasis updates door en voeren aanpassingen door op de website wanneer die wens er is.

Smaakrijen.nl

Wasven Boerderij

Website realisatie

Voor dit groendomein in hartje Eindhoven realiseerde wij een prachtige nieuwe website welke eenvoudig te bereiken is via mobiele apparaten

Wasven.nl

Moos Sieraden

Webshop realisatie

De huidige webshop was aan vervanging toe. De nieuwe website moest online goed op de kaart gezet worden. Zo gezegd, zo gedaan!

Moosrijen.nl

Lunchroom de Katterug

Website beheer / onderhoud

Voor deze horecagelegenheid onderhouden wij de website door op maandbasis netjes alle updates door te voeren. Daarnaast voeren wij aanpassingen door wanneer die wens er is.

Lunchroomdekatterug.nl

The Grow Supplier

Webshop realisatie

Dé webshop voor al uw kweekbenodigdheden. Na zelf een poging te hebben gedaan om een webshop te bouwen kwamen zij bij Freshmonks terecht. Dit heeft geresulteerd in een prachtig resultaat.

thegrowsupplier.com

RTF Metaal

Website realisatie

RTF Metaal is een (de naam zegt het al) metaalbedrijf gevestigd in Helmond. Opgericht in 2019. Toen het bedrijf werd opgericht was de wens om een nieuwe website te laten realiseren. Zij kozen voor ons en het resultaat mag er zijn.

RTFmetaal.nl

Total Drive

Website realisatie

Deze rijschool was op zoek naar een partij welke een nieuwe website voor hen kon bouwen met een direct contactmogelijkheid.

Totaldrive.nl

KoningBBQ

Webshop realisatie

Deze ondernemer is gestart met de verkoop van Kamado BBQ’s en wilde graag een webshop waarop het assortiment gepresenteerd werd.

KoningBBQ.nl

Sparkleyourhome

Webshop realisatie / zoekmachine optimalisatie

Een webshop voor de verkoop van droogbloemen. Dat was de wens van Sparkle Your Home. Zo gezegd, zo gedaan. Er staat een prachtige webshop online. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met de vindbaarheid op enkele zoektermen. 

sparkleyourhome.nl

Grappige Rompertjes

Zoekmachine optimalisatie

Voor de webshop, welke rompertjes verkoopt voor baby’s en peuters, hebben wij de vindbaarheid binnen de zoekmachine op ons genomen. Wij hebben diverse nr. 1 posities behaald.

grappigerompertjes.nl

Jongerenvakantie.nl

Realisatie website

Een informatieve website over het boeken van jongerenvakanties naar diverse wereldwijde bestemmingen.

Jongerenvakantie

Scroll naar boven