Onderhoud is belangrijk

WordPress (het CMS waarop de meeste websites worden gebouwd) is een veilig en betrouwbaar open source systeem. Het is veilig zolang alle updates netjes op maandbasis worden doorgevoerd. Alleen dan is je website in optimale staat en bereid om aanvallen af te slaan / hackers tegen te houden.

Laat je website onderhouden / beheren door de experts van Freshmonks. Wij hebben de juiste kennis en middelen in huis om u er van te kunnen verzekeren dat er deskundig onderhoud wordt doorgevoerd op uw website / webshop.

Hosting, onderhoud & support

Een must voor iedere website

Als je geen ervaring hebt met het onderhouden van een WordPress website, kan het uitbesteden van het onderhoud een goede optie zijn. Om een aantal voordelen te noemen; het bespaart u enorm wat tijd. Ook is er de nodige kennis en expertise nodig om het op de juiste manier te onderhouden. Tevensis het zo dat wanneer een website / webshop goed onderhouden wordt, een website automatisch beter presteert. Dit kan vervolgens tot een hoger conversieratio leiden.

Kortom, het laten onderhouden van je WordPress website door een professionele onderhoudsdienst kan veel voordelen bieden. Door te zorgen voor regelmatige updates, backups en beveiliging, kan je ervoor zorgen dat je website veilig en up-to-date blijft, wat essentieel is voor het succes van je bedrijf.

Waarom kiezen voor Freshmonks

Managed hosting

Wij plaatsen de website bij ons op de server. Deze server is voorzien van de nieuwste hardware en beschikt over tal van andere diverse optimalisaties (waaronder caching en Database caching).

Updates doorvoeren

Een website / webshop dient maandelijks onderhouden te worden. Hiervoor worden security patches doorgevoerd op de website en dienen modules welke gebruikt worden geüpdatet te worden.

Support

Wanneer je bij ons uw website / webshop laat onderhouden kunt u er van uit gaan dat wij u snel helpen wanneer er vragen / problemen zijn. U kunt ons zowel bereiken per mail als per telefoon.

Monitoring

Wanneer de website bij ons op de server staat is het zo dat uw website 24/7 onder monitoring staat. Wanneer er iets misgaat schakelen wij direct en lossen wij problemen op.

U kunt bij ons ook terecht voor

Webshop realisatie

Heb jij een onderneming met artikelen welke je online wilt gaan verkopen? Dan is de hoogste tijd om een webshop te laten bouwen. Wij brengen onze mogelijkheden graag in kaart tijdens een kennismaking. Gaan we de samenwerking aan?

Hoger in Google (SEO)

Je website staat online, super trots, alleen de bezoekers blijven weg. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van online wegen naar je website voor een relevante bezoekersstroom. Dit doen wij via social media, SEO en SEA.

Website realisatie

Wij realiseren informatieve websites. Deze worden geheel ingericht op basis van uw wensen. In een persoonlijk gesprek brengen we de wensen in kaart, vervolgens starten we met de realisatie van de nieuwe website / webshop.

Bekijk onze cases eens

Wij hebben al talloze projecten op onze naam staan. Eindresultaten in diverse branches / niches. Of het nu gaat om een gerealiseerde webshop of website, of het vindbaar maken van een bestaande website / webshops; wij hebben de kennis en expertise in huis om je online goed op de kaart te zetten.

Scroll naar boven