Wij zijn Freshmonks

Wij realiseren websites, functionele websites. Websites die dienen als een waardevolle toevoeging op je onderneming. Naast de realisatie van websites bieden wij de mogelijkheid om ook marketing-technisch je website in perfecte staat in te richten. Je kunt door de juiste marketing meer uit uw website halen, dat wilt iedereen toch? Wij zijn het internetbureau in de regio Eindhoven. Zoek niet verder. Wij maken graag kennis met je.

Sven van Bezouw
Eigenaar / marketeer

Sinds 2012 uw online partner

In 2012 is Freshmonks Media opgericht in Gilze-Rijen (Noord-Brabant). Sven (eigenaar) was toen der tijd 18 jaar en had voordat Freshmonks werd opgericht al veel ervaring in het bouwen van websites en webshops.

Waar hij zich in eerste instantie alleen bezighield met het realiseren van huisstijlen voor lokale MKB-bedrijven, is Freshmonks in de loop der jaren uitgebreider geworden qua dienstverlening. Zo bieden wij u nu een totaalpakket wanneer het gaat om online zichtbaar worden met uw bedrijf.

Voor succesvolle eindresultaten hebben we een goed samenspel nodig. Hierbij komt creativiteit, strategie en inrichting vaak aan bod. Door samen brainstormsessies te plannen kunnen we samen uiteindelijk de tofste dingen realiseren. Wij van Freshmonks kijken er naar uit om eens vrijblijvend een gesprek met je aan te gaan!


Ontdek onze werkwijze

Net als jij, zijn ook wij volop gefocust op resultaat. Echter is de manier waarop we resultaat gaan behalen erg belangrijk. 

U kunt bij ons terecht voor

Een greep uit onze diensten

Websites & webshops

Wij realiseren websites & webshops op maat. Ingericht op basis van uw wensen en alles van A tot Z geregeld. Wij nemen alles voor u uit handen.

Zoekmachine optimalisatie

Scoren met jouw website / webshop? Dat is mogelijk. We zorgen eerst dat er een goede fundering staat om vervolgens te gaan scoren op relevante zoektermen.

Hosting & onderhoud

Wij plaatsen uw webshop / website op onze server en verzorgen op maandbasis de updates. Daarnaast voeren wij gewenste aanpassingen door.

Huisstijl / Logo

Bent u op zoek naar een partij welke uw huisstijl onder handen neemt? De juiste kleurstelling met een perfect logo? Ook dat kunnen wij voor u regelen.

Bekijk onze cases eens

Vele bedrijven gingen u voor

Scroll naar boven