Een webshop laten maken?

Freshmonks is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van webshops voor ondernemers en bedrijven. Wij van Freshmonks bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat je webshop professioneel wordt ontworpen, ontwikkeld en gelanceerd.

Freshmonks biedt een volledig pakket voor het bouwen van een webshop, van strategie en planning tot lancering en ondersteuning. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid, kun je erop vertrouwen dat je webshop wordt gebouwd met de nieuwste technologieën

Wij realiseren WordPress webshops

Wij ontwikkelen professionele maatwerk webshops vaak in WordPress i.s.m. WooCommerce. Dit doen wij al sinds 2012. Wij bouwen webshops voor klanten in diverse branches. Door een webshop te laten bouwen door Freshmonks, krijg je een professionele en succesvolle webshop die je bedrijf zal laten groeien.

Wij nemen alles uit handen

Wanneer u kiest voor Freshmonks kunt u er van uit gaan dat alles van A tot Z ingericht zal worden. Zo bouwen wij niet alleen de webshop maar richten wij ook alles in voor de betalingen, verzendmethodes en meer. Bekijk ons stappenplan hieronder.

Ons stappenplan

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een populaire e-commerce plugin voor WordPress die speciaal is ontworpen voor online winkels. Het is een krachtige tool die je kan helpen bij het opzetten van een professionele webshop. Enkele reden waarom wij op WooCommerce bouwen zijn o.a. omdat het gebruiksvriendelijk is, daarnaast bespaar je kosten omdat het open source software is. .

Kortom, WooCommerce is een krachtig en veelzijdig platform waarmee je een professionele webshop kunt opzetten. Met zijn flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid, schaalbaarheid, kosteneffectiviteit, integraties en analytics functies, is het een populaire keuze voor vele ondernemers.

Vinden van de juiste doelgroep

Als je een webshop hebt, is het belangrijk om de juiste doelgroep aan te spreken. Door de juiste doelgroep aan te spreken, vergroot je de kans op succes en verkoop. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je de juiste doelgroep bereikt. Zoals het identificeren van de doelgroep, om hier vervolgens de marketingstrategie op toe te passen.

Door SEO toe te passen zorg je er voor dat de webshop vervolgens hoger gaat scoren in de zoekmachines. 

U kunt bij ons ook terecht voor

Website realisatie

Wij realiseren informatieve websites. Deze worden geheel ingericht op basis van uw wensen. In een persoonlijk gesprek brengen we de wensen in kaart, vervolgens starten we met de realisatie van de nieuwe website / webshop.

Hoger in Google (SEO)

Je website staat online, super trots, alleen de bezoekers blijven weg. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van online wegen naar je website voor een relevante bezoekersstroom. Dit doen wij via social media, SEO en SEA.

Hosting & onderhoud

Wij hosten je website op een razendsnelle server en zorgen dat jij altijd een up-to-date website hebt. Hier heb je geen omkijken maar naar. Focussen op je eigen business en niet op allerlei randzaken, dat wil je toch? Laat ons uw website onderhouden.

Bekijk onze cases eens

Wij hebben al talloze projecten op onze naam staan. Eindresultaten in diverse branches / niches. Of het nu gaat om een gerealiseerde webshop of website, of het vindbaar maken van een bestaande website / webshops; wij hebben de kennis en expertise in huis om je online goed op de kaart te zetten.

Scroll naar boven