Voordelig een website laten maken?

Het laten maken van een website kan een spannend proces zijn, vooral als je nog niet eerder een website hebt laten maken. Een goede website kan een groot verschil maken voor je bedrijf of project, dus het is belangrijk om het proces zorgvuldig te doorlopen en de juiste beslissingen te nemen.

Bij Freshmonks nemen wij alles voor u uit handen en verzorgen wij de realisatie van een website van A tot Z. Wij zijn de juiste partner op het gebied van websites, webshops en de hierbij benodigde marketing om uw website goed online op de kaart te zetten.

Wij realiseren maatwerk WordPress websites

Wij ontwikkelen professionele maatwerk WordPress. Dit doen wij al sinds 2012. Wij bouwen websites voor klanten in diverse branches. Of het nu een garagebedrijf betreft, een pedicuresalon, of een bedrijf uit de retail, wij bouwen het. Wij realiseren doeltreffende websites met een mooi design aansluitend op uw (eventueel al bestaande) huisstijl. 

Het laten maken van een website kan een complex proces zijn, maar het kan ook erg lonend zijn. Een goede website kan helpen om je bedrijf te laten groeien en meer klanten aan te trekken. Door samen te werken met een professionele webdesigner en het maken van weloverwogen beslissingen tijdens het proces, kun je een website creëren die je trots zult zijn om te laten zien aan de wereld.

Waarom kiezen wij voor WordPress?

WordPress is een populaire content management systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen en beheren. Het is een gratis en open-source software die oorspronkelijk werd ontwikkeld als een platform voor het maken van blogs, maar het heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een krachtige tool voor het maken van allerlei soorten websites, zoals zakelijke websites, webshops en persoonlijke websites.

WordPress is ook zeer zoekmachinevriendelijk en maakt het gemakkelijk om zoekmachine-optimalisatie (SEO) toe te passen op je website. Dit betekent dat je website beter vindbaar is voor zoekmachines zoals Google, waardoor je meer verkeer naar je website kunt krijgen.

U kunt bij ons ook terecht voor

Webshop realisatie

Heb jij een onderneming met artikelen welke je online wilt gaan verkopen? Dan is de hoogste tijd om een webshop te laten bouwen. Wij brengen onze mogelijkheden graag in kaart tijdens een kennismaking. Gaan we de samenwerking aan?

Hoger in Google (SEO)

Je website staat online, super trots, alleen de bezoekers blijven weg. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van online wegen naar je website voor een relevante bezoekersstroom. Dit doen wij via social media, SEO en SEA.

Hosting & onderhoud

Wij hosten je website op een razendsnelle server en zorgen dat jij altijd een up-to-date website hebt. Hier heb je geen omkijken maar naar. Focussen op je eigen business en niet op allerlei randzaken, dat wil je toch? Laat ons uw website onderhouden.

Bekijk onze cases eens

Wij hebben al talloze projecten op onze naam staan. Eindresultaten in diverse branches / niches. Of het nu gaat om een gerealiseerde webshop of website, of het vindbaar maken van een bestaande website / webshops; wij hebben de kennis en expertise in huis om je online goed op de kaart te zetten.

Scroll naar boven