Onze werkwijze

Freshmonks is een bedrijf welke werkt op basis van een persoonlijk en op maat gemaakt plan. Dit kan een plan zijn voor de realisatie van een website, een webshop of een van onze andere diensten. 

Iedere samenwerking welke wij aangaan is uniek. Wij leveren altijd maatwerk. We gaan voor maximaal resultaat en hiervoor moet jij je onderscheiden ten opzichte van de concucrrent. 

Ons stappenplan

Stap 1: Vrijblijvend gesprek

Om uw wensen in kaart te brengen gaan wij in eerste instantie een vrijblijvend gesprek met u aan. Dit kan bij u zijn maar ook bij ons op het kantoor. In dit kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen en brengen wij tevens onze mogelijkheden in kaart.

Stap 2: U ontvangt een offerte

Nadat we in het gesprek al de wensen in kaart hebben gebracht kunnen wij aan de slag met de offerte. Deze ontvangt u binnen enkele werkdagen nadat het persoonlijk gesprek heeft plaatsgevonden. Akkoord? Dan kunt u via onze offerte module eenvoudig online de offerte ondertekenen.

Stap 3: Wij gaan aan de slag

Wanneer wij een akkoord hebben ontvangen op de offerte gaan wij aan de slag met de realisatie van de website, webshop of marketingcampagne. Wanneer wij nog verdere input van u nodig hebben vragen wij hier om.

Stap 4: Eerste website / campagne opzet

Wanneer u kiest voor een website / webshop welke gerealiseerd gaat worden door ons, ontvangt u binnen 2 tot 3 weken na het akkoord op de offerte de eerste opzet.

Stap 5: Feedback verwerken

Na de eerste opzet heeft u de mogelijkheid om feedback door te geven. Deze verwerken wij vervolgens binnen enkele werkdagen. Vervolgens werken we (na eventueel meerdere feedbackrondes) naar een punt dat de campagne / de website of webshop online kan.

WE GAAN LIVE!

Nadat alle feedback verwerkt is en we een versie hebben bereikt voor de campagne / website of webshop gaat de boel live. We installeren Google Analytics om bezoekersaantallen te meten en inzichtelijk te krijgen.

U kunt bij ons terecht voor

Webshop realisatie

Heb jij een onderneming met artikelen welke je online wilt gaan verkopen? Dan is de hoogste tijd om een webshop te laten bouwen. Wij brengen onze mogelijkheden graag in kaart tijdens een kennismaking. Gaan we de samenwerking aan?

Hoger in Google (SEO)

Je website staat online, super trots, alleen de bezoekers blijven weg. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van online wegen naar je website voor een relevante bezoekersstroom. Dit doen wij via social media, SEO en SEA.

Hosting & onderhoud

Wij hosten je website op een razendsnelle server en zorgen dat jij altijd een up-to-date website hebt. Hier heb je geen omkijken maar naar. Focussen op je eigen business en niet op allerlei randzaken, dat wil je toch? Laat ons uw website onderhouden.

Bekijk onze cases eens

Wij hebben al talloze projecten op onze naam staan. Eindresultaten in diverse branches / niches. Of het nu gaat om een gerealiseerde webshop of website, of het vindbaar maken van een bestaande website / webshops; wij hebben de kennis en expertise in huis om je online goed op de kaart te zetten.

Laatste artikelen

WooCommerce

Een webshop met WordPress

WordPress webshop WooCommerce Niet altijd wanneer men aan WordPress denkt is men op de hoogte van de mogelijkheden m.b.t. een webshop. Omdat WordPress in basislijnen

dropshipping

De grootste voordelen van dropshipping

De term dropshipping heb je wellicht al eens voorbij zien komen. Het is een heel interessant manier om online inkomsten te genereren met een webshop

trends

Print-on-demand is HOT!

Als er iets op dit moment trending is, dan is het wel Print on Demand. Met print on demand verkoop jij online personaliseerbare items. Vervolgens

Scroll naar boven